Szolgáltatások

Kiválasztás
A munkaerő-kiválasztás területén A Kogwheel Kft tíz éves gyakorlattal rendelkezik. Hatékony és sikeres kiválasztási módszereink használatával (Assessment Center illetve különböző pszichológiai tesztek) a szakmai vezetők és HR munkatársak is megbizonyosodhatnak róla, hogy az új munkatárs nemcsak szakmai szempontból a legmegfelelőbb az adott pozícióra.

Képzés
Az egyéni készségek fejlesztésére a vezetők és munkatársak számára kifejlesztett tréningjeink nyújtanak megoldást: például prezentációs-, kommunikációs készségfejlesztés, stresszkezelés, ügyfélközpontú kommunikáció valamint vezetői készségfejlesztő tréning.

A munkacsoportokra irányuló képzéseink célja egy hatékony, jól kommunikáló, és ezáltal sikeresen együtt dolgozó csapat kialakítása. Ennek elősegítésére bel- és kültéri csapatépítő programsorozatot állítottunk össze, amely az adott csoport speciális igényeihez alakítható.
Multinacionális cégeknél a különböző kultúrájú munkatársak közt gyakran merül fel konfliktus, amelynek alapja gyakran kulturális viselkedési normák ütközése vagy ezekből adódó félreértés. Ezeknek hatékony kezelésére fejlesztettük ki az interkulturális tréningsorozatot, amelyet már több cég sikeresen alkalmazott.
Az egyenlő bánásmód elvének tiszteletben tartása elengedhetetlen feltétele az etikus vállalati működésnek, ezért fontosak lehetnek, mind a vezetők, mind a munkatársak számára az esélyegyenlőségi érzékenyítő tréningek, különösen, ha a munkatársak között hátrányos helyzetű munkavállalók is találhatóak.

Outplacement
A legtöbb vállalat fontosnak érzi a munkatársak segítését azután is, hogy munkaszerződésük megszűnik. A váltás, változás nehézségeit segítő outplacement programjaink, megkönnyítik a munkahelykeresést, és a történtek feldolgozását.

Tanácsadás
Napjainkban egyre erősödő elvárás a vállalatokkal szemben, hogy etikusan, a hosszú távú fenntarthatóság elveinek figyelembe vételével működjenek. Ez magában foglalja az átláthatóságot, a különböző érintettek érdekeinek a figyelembe vételét, a társadalmi, gazdasági és környezeti hatások aktív menedzselését. Ennek alapja a stratégiai megközelítés és a tudatos menedzsment. Tanácsadókent a felelős vállalati működés fejlesztésében támogatjuk ügyfeleinket.


Szolgáltatásaink angol, francia, német nyelveken is elérhetőek.