Gyógyító hatékonyság fejlesztő akadémia

A GYÓGYÍTÓ HATÉKONYSÁG FEJLESZTŐ AKADÉMIA olyan átfogó képzési tervet kínál, mely magában foglalja mindazon készségek fejlesztését, melyek hatékonyabbá, eredményesebbé teszik a gyógyító munkát. Ezzel párhuzamosan a gyógyítók saját mentális és szomatikus jól-létének fenntartásában nyújtanak segítséget.

Az AKADÉMIA vezető trénerei klinikai szakpszichológusok, akik többéves munkatapasztalattal rendelkeznek az egészségügyben valamint egészségügyi dolgozók oktatásában, garantálva a több modulból álló programsorozat magas színvonalú szakmaiságát, professzionalitását.

Tréningjeink egymásra épülnek, az egymást követő modulok mintegy utánkövetést is jelentenek, mely nagymértékben segíti a készségek megszilárdítását, valamint a minél személyre szabottabb változtatási ütemterv kidolgozását. A modulok külön, egymástól függetlenül is megrendelhetőek, illetve a megrendelő sajátos igényeihez, speciális kéréséhez igazított tréningek kidolgozását is vállaljuk (pl. meggyőzés, kommunikáció haldokló betegekkel; kommunikáció gyerekekkel az orvosi gyakorlatban ).

Az egymást követő képzési egységeink, melyek önállóan is megrendelhetőek a következőek

Kommunikáció a gyógyításban

Az AKADÉMIA legfontosabb célkitűzése a gyógyítói hatékonyság fokozása, ahol a pácienssel való kommunikációnak, orvos- illetve nővér-páciens kapcsolat minőségének kiemelt jelentősége van.
Tovább...

Együttműködés-fejlesztő tréningek egészségügyi dolgozóknak

Az AKADÉMIA első modulját a csapatépítő tréningeink képezik. A szakmai tudás és felkészültség hatékonysága megsokszorozódik ha a team tagjai igazi csapatot alkotnak, a jó csapatmunka pedig minden gyógyítás alapja.
Tovább...

Stresszkezelés és kiégés-prevenció egyészségügyi dolgozóknak

Az AKADÉMIA a gyógyítás folyamatának támogatásán túl különösen nagy hangsúlyt fektet az egészségügyben dolgozók mentális jól-létének, pszichés egyensúlyának támogatására. A túlzott mértékű stressz és a kiégés jeleinek felismerése, a helyes stresszkezelés mindenki számára elsajátítható, fejleszthető készség.
Tovább...

Esetmegbeszélés, szupervízió

Az AKADÉMIA szupervíziós modulja az esetek kapcsán felvetődött érzések, problémák kezelésében nyújt segítséget. A szupervízió nem más, mint saját munkatapasztalatokon keresztül zajló, problémamegoldást segítő folyamat, melynek egyik legfontosabb célja a szakmai kompetencia növelése.
Tovább...